Perkaitan di antara keletihan dengan konsistensi pukulan pemain perseorangan tenis semasa rali - 495416 Mohd. Syazwan Che Hashim; Syahrul Ridhwan Morazuki; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010