Penilaian kendiri pelajar terhadap kemahiran insaniah selepas melalui program khidmat baktisiswa [electronic resource] - 494136 Nurul Nadia Badrulhisam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan awamp)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010