Kesan dedenyut berbilang kilat ekor panjang (LONG - TAILED) terhadap ciri - ciri, kearuhan (L) dan kemuatan (C) bagi Metal Oqide Varistor (MOV) - 243255 Mohd. Fairus Samsi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006