Kemahiran employability pelajar lulusan Sijil Kemahiran Malaysia : satu kajian kes di Institut Latihan Kemahiran Johor - 494416 Nor Asdayani Kodim; Mohd. Rizal Mohd. Said, supervisor; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010