Kemahiran Employability pelajar lulusan Sijil Kemahiran Malaysia : satu kajian kes di Institut Latihan Kemahiran Johor [electronic resource] - 494416 Nor Asdayani Kodim (c, 2010)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010