Amalan sistem dan rekabentuk perkhidmatan makanan di kantin sekolah daerah Johor Bahru [electronic resource] /

Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010

Bibliographic Details
Main Author: Noor Zairan Sharifuddin
Format:
Language:eng
Published: 2010
Subjects:
_version_ 1796734869156397056
author Noor Zairan Sharifuddin
author_facet Noor Zairan Sharifuddin
author_sort Noor Zairan Sharifuddin
collection OCEAN
description Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010
first_indexed 2024-03-05T10:12:11Z
format
id KOHA-OAI-TEST:434158
institution Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN
language eng
last_indexed 2024-03-05T10:12:11Z
publishDate 2010
record_format dspace
spelling KOHA-OAI-TEST:4341582020-12-19T17:15:35ZAmalan sistem dan rekabentuk perkhidmatan makanan di kantin sekolah daerah Johor Bahru [electronic resource] / Noor Zairan Sharifuddin 2010engProject Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010Includes bibliographical referencesPSZJBLFood service management
spellingShingle Food service management
Noor Zairan Sharifuddin
Amalan sistem dan rekabentuk perkhidmatan makanan di kantin sekolah daerah Johor Bahru [electronic resource] /
title Amalan sistem dan rekabentuk perkhidmatan makanan di kantin sekolah daerah Johor Bahru [electronic resource] /
title_full Amalan sistem dan rekabentuk perkhidmatan makanan di kantin sekolah daerah Johor Bahru [electronic resource] /
title_fullStr Amalan sistem dan rekabentuk perkhidmatan makanan di kantin sekolah daerah Johor Bahru [electronic resource] /
title_full_unstemmed Amalan sistem dan rekabentuk perkhidmatan makanan di kantin sekolah daerah Johor Bahru [electronic resource] /
title_short Amalan sistem dan rekabentuk perkhidmatan makanan di kantin sekolah daerah Johor Bahru [electronic resource] /
title_sort amalan sistem dan rekabentuk perkhidmatan makanan di kantin sekolah daerah johor bahru electronic resource
topic Food service management
work_keys_str_mv AT noorzairansharifuddin amalansistemdanrekabentukperkhidmatanmakanandikantinsekolahdaerahjohorbahruelectronicresource