Tahap kepuasan pelajar antarabangsa terhadap perkhidmatan sokongan di UTM - 494075 Norain Idris; Hee, Jee Mei, supervisor; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010