Tokoh-tokoh gemilang Melaka : pentadbiran dan politik - Institut Kajian Sejarah dan Patriotisme Malaysia (Batu Berendam, Melaka, Malaysia : Institut Kajian Sejarah dan Patriotisme Malaysia, 2004)
Biographies of the State of Malacca politicians & members of the State Legislative Assembly of Malacca