Memorandum perjanjian di antara Kementerian Pertahanan Malaysia dan Universiti Teknologi Malaysia, Jalan Semarak, Kuala Lumpur - Malaysia. Kementerian Pertahanan; Universiti Teknologi Malaysia (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
44