Client - Initiated Network Monitoring and Alerting System (CINMAS) - windows agent - 248077 Loh, Hong Le (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006