Dokumen Kontrak : Membekal, menghantar, memasang, mengujiterima dan mentauliah sistem IT untuk cadangan membina dan menyiapkan bangunan tambahan Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (RMKe -9) Universiti Teknologi Malaysia, Skudai Johor Bahru, Johor Darul Takzim - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Harta Bina; Universiti Teknologi Malaysia; Prasarana Gemilang Sdn. Bhd; Microcorp Technology Sdn. Bhd (2010)
PRZSL