Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) : pencetus dan penggerak : kemajuan untuk rakyat - 463467 Shahrom Mohd Dom (Selangor: Perbadanan Kemajuan negeri Selangor(PKNS), 2008)
Includes bibliographical references