Persepsi pelajar Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam) terhadap seni khat - 491182 Wan Mohamad Fahmi Wan Ramli; Abd. Rahman Hamzah; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010