Diagnosis kesalahan lazim dalam tajuk pecahan dikalangan pelajar tingkatan dua - 491575 Norfarhana Mohamad Norizan; Ismail Kailani, supervisor; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010