Kemahiran tulisan jawi dalam kalangan pelajar sekolah menengah: kajian kes sebuah sekolah menengah di daerah Pasir Gudang [electronic resource] - 231767 Salmah Ismail (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010