Pembangunan ruangan "kuiz" dalam majalah Web Matematik [electronic resource] - 491580 Noor Jamaliah Alias; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010