Pembangunan perisian pembelajaran berbantukan komputer untuk prasekolah bagi tajuk mengenal abjad - 494330 Nor Azwa Husin; Zaidatun Tasir, supervisor; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010