Kesan kafein terhadap prestasi atlet memanah skuad pelapis serantau negara - 494184 Nurziana Che Hashim; Mohad Anizu Mohd. Nor; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010