Identification of faces using eigenvalues - Wan Mohd Ashraaf Wan Aziz; Hazimah Abdul Hamid; Fakulti Sains (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010