Perbezaan ritma jantung rehat dan kadar nadi pemulihan antara atlit dan bukan atlit mengikut stress test protokol Bruce - 492732 Nurul Hidayah Mohd. Nasir; Abdul Hafidz Omar, 1958-; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010