Tinjauan keupayaan mengurus perniagaan dalam kalangan usahawan perusahaan kecil dan sederhana (PKS) di daerah Klang, Selangor - 494045 Suzana Sabaruddin; Muhammad Sukri Saud; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010