Pengaruh motivasi ekstrinsik ke atas prestasi atlet MASUM UTM 2010 - 491793 Halimi Ismail; Mohad Anizu Mohd. Nor; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010