Pembangunan ruangan pelajari Matematik dan kuiz Matematik Tambahan dalam majalah web Matematik [electronic resource] - 494344 Muhamad Sharul Nizam Sarifhudin; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010