Pembangunan multimedia berasaskan laman web bagi subjek Fizik untuk pelajar tingkatan empat (tajuk cahaya) - 493655 Mohamad Nor Fahmie Zainal Abidin; Dayang Tiawa Awang Hamid, supervisor; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010