Hubungan personaliti dengan pencapain akademik pelajar-pelajar tahun akhir jabatan sains dan matematik di fakulti pendidikan UTM [electronic resource] - Nurul Shahida Ma'ajih (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010