Kemahiran penyelesaian masalah Matematik dalam kalangan pelajar Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - 494152 Norliana Tambi; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010