Pembangunan web portal pendidikan berasaskan multiply bertajuk "chemical bonds" bagi mata pelajaran Kimia tingkatan 4 - Norain Ab. Talib, 1987-; Muslim Jonid; Fakulti Pendidikan (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010