Tahap penguasaan kemahiran berfikir kritis dalam kalangan pelajar pendidikan fizik,kimia dan sains tahun empat di UTM[electronic resources] - 491223 Umi Kalsum Ngah (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010