Simulation of plastic injection moulding of a computer part using moldex software and design of experiment (DOE) - Remnesh Kumar Rajasekaran, 1986-; Rozaimi Mohd. Saad; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010