Optimizing the economic of grid-connected BIPV system - Ahmad Irwan Mohamad Azman, 1987-; Khalid Mohamed Nor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010