The development of modern furniture design - Quek, Siew Lam, 1987-; Kamal Azam Bani Hashim; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Rekabentuk Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010