Development of Sarawak pottery - Nuraini Daud, 1988-; Abdul Muta'ali Othman; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Rekabentuk Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010