Biodiesel from non-edible oils by microwave irradiation - Rosesilawati Ramli, 1987-; Farid Nasir Ani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010