Fuzzy-pid controller for water level system - Saidatul Akmal Yahia @ Yahaya, 1985-; Intan Zaurah Mat Darus; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010