Modelling and analysis of eagle composite wing structure - Nurfarahdiana Khalid, 1987-; Ainullotfi Abdul Latif, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010