Fluent solution of an air flow through rectangular curved channel duct - Muhammad Hadi Ibrahim, 1987-; Amer Nordin Darus; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia , 2010