Conformal mapping based image processing using matlab - 492195 Sabrun Jamil Sakip; Ali Hassan Mohamed Murid; Fakulti Sains (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010