Mengukur keradioaktifan alfa di dalam sampel beras - 492530 Nor Hidayah Anjang Yahya; Noorddin Ibrahim; Fakulti Sains (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010