Hydraulics of flood flow inundating bridge superstructure - Puteri Gadis Iwana Megat Ab. Rahman, 1986-; Amat Sairin Demun; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010