Improving a longitudinal control of A F-16 6 DOF model - Mohd. Lotffi Hasan, 1987-; Istas Fahrurrazi Nusyirwan; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010