Design and development of electromagnetic locking mechanism : anti-roll bar - Ahmad Fain Tumirin, 1987-; Mohd. Azman Zainul Abidin; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010