Stability analysis of a simple moored floating object - Huzaifah Ayub, 1987-; Yahya Samian, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010