Mechanism of micro hydro electric system - Ng, Wee Sern, 1987-; Abd. Rahman Musa; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010