Design and structural analysis of seat for 4-seater UTM helicopter - Siti Nurulhaida Ramlan, 1987-; Mohd. Shariff Ammoo; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010