Design and fabrication of synthetic jet actuator - Nur Fariszul Fikri Zulkafli, 1987-; Shuhaimi Mansor, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010