Modeling of water cooled system in a fuel cell - Chia, Sia Hou, 1987-; Normah Mohd. Ghazali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010