Quality improvement in a manufacturing company [electronic resource] - Lee, Ghim Seng, 1986-; Norizah Redzuan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010