Study of car dashboard design - Lee, Shan Wen, 1987-; Dzulkifli Awang; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Rekabentuk Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010