Experimental study on heat transfer pass heat exchanger - Lee, Meh Chun, 1986-; Amer Nordin Darus; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010