Sistem pengurusan kualiti sumber air kajian kes: loji air Sri Gading, SAJ Holdings Sdn. Bhd. - 367493 Nor Irwan Ahmat Nor; Amir Hashim Mohd. Kassim; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2010)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Pengurusan Kejuruteraan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010